1. Home
  2. Vesti
  3. Opel Combo, Vivaro i Movano: Skrojeni za izvršavanje svih zadataka
Opel Combo, Vivaro i Movano: Skrojeni za izvršavanje svih zadataka
0

Opel Combo, Vivaro i Movano: Skrojeni za izvršavanje svih zadataka

179
0
Podelite sa prijateljima:
  • Širok raspon upotrebe: Više od 400 verzija komercijalnih vozila dostupnih franko fabrika
  • Garantovan kvalitet: Saradnja sa proizvođačima karoserije sertifikovanim od strane Opela
  • Conversions2Go: Jedno stajanje, uključeno u cenovnu listu – vrednost za dati novac

Kifle iz pekare, rezervni delovi za majstore, pošiljke poštanske dostave ili šljunak za gradilište: prevoz je biznis širokog spektra i zahteva specifičnu, funkcionalnu ekspertizu. Sa lakim komercijalnim vozilima – Combo, Vivaro i Movano (CVM), Opel u ponudu stavlja uspešan radni trio sa nosivošću od 800 do preko 2.000 kilograma i tovarnim prostorom u rasponu od 3,4 m3 do 22 m3.

Opel je uvek bio dobro pozicioniran u smislu da zadovoljava sve komercijalne zahteve sa preko 400 CVM konverzija, dostupnih franko fabrika. Pored toga, Opel sarađuje sa brojnim, poznatim specijalizovanim konvertorima koji mogu ponuditi individualne solucije. Okupljene su pod nazivom „Conversions2Go“, a klijenti mogu da profitiraju iz visokokvalitetnih rešenja, uključenih u Opelove cenovnike. Pored toga, tu su višestruke dodatne mogućnosti konverzija dostupne na osnovu Opelovih donor vozila, u rasponu od hladnjača, preko vanova za prevoz ljudi, pa do specijalnih vozila za policiju, vatrogasnu službu i hitnu pomoć. U cilju obezbeđivanja najboljih solucija za potrebe svih kupaca i pokrivanja svih segmenata konverzije, Opel nudi tri različite prodajne procedure:

 

  1. Fabričke solucije: Opel direktno iz fabrike nudi uobičajenije varijante komercijalnih vozila poput kipera i modela sa zatvorenom sandučastom karoserijom. Kompletan posao transakcije počevši sa izborom modela, obavlja se putem jednog kontakta. Klijenti profitiraju na svim „standardnim“ prednostima koje nudi proizvođač, kao što su Opelova puna garancija, sveobuhvatni fabrički servis i kompletni postprodajni portfolio.
  2. Opel Conversions2Go: Opel obezbeđuje osnovno vozilo, dok licencirani partneri vode računa o konverziji za specifičnu namenu u ime Opela. Konverzija i instalacija opcija ide u rasponu od Vivara sa specifičnom Sortimo van opremom ili Bott sistemom organizacije, pa do Movano aluminijumskog kipera kojeg radi JPM. Opel je zadužen za prodaju modifikovanih vozila. Beneficije za kupca su sledeće:
  • Diverzitet modela: Klijenti mogu birati iz šire liste opcija uključene u Opelov cenovnik.
  • Neposredna blizina kupca: Klijenti imaju samo jedan potreban kontakt. Oni direktno kontaktiraju Opel ili Opelovog profesionalnog partnera sa svim svojim željama i zahtevima, na taj način štedeći vreme i maksimalno profitirajući na Opelovoj ekspertizi.
  • Pouzdanost: Opelova garancija važi za osnovno vozilo; licencirana firma koja vrši konverziju obezbeđuje ekvivalentne garantne uslove za konverziju i servisiranje.
  • Vrednost za dati novac/TCO: Pristup Opelovog cenovnika omogućava višu rezidualnu vrednost i visok nivo tehnologije. U mnogim slučajevima, značajno je redukovana masa.
  1. Ostale sertifikovane konverzije: Da bi se bilo u skladu sa višim potrebama individualizacije i da bi se 100 odsto ispunili zahtevi kupca, Opel sarađuje sa dodatnim karoseristima. U ovom slučaju, klijent je u direktnom kontaktu sa prodavcem i firmom koja modifikuje vozilo, da bi jasno definisao obim posla. Da bi se kvalifikovao kao sertifikovani modifikator od strane Opela, inženjer iz Nemačke će imati već proveren kvalitet i tehničku kompatibilnost sa smernicama karoserističke radionice, definisane od strane Opelovog inženjeringa. Dodatni ključni deo Opelove licence je garancija ekvivalentna onoj koju obezbeđuje sam Opel. Pored toga, svaka konverzija licencirana od strane Opela je pokrivena garancijom koju pruža firma koja vrši modifikaciju, uz obezbeđivanje rezervnih delova, 12 godina nakon što je konvertovano vozilo isporučeno kupcu.

Opel nudi rešenja vodećih firmi koje vrše modifikaciju, i koje investiraju u istraživanje i razvoj visokokvalitetnih proizvoda, kao i u vrhunsku tehnologiju, čineći na taj način kompaniju iz Riselshajma atraktivnim partnerom. Pored toga, nemački proizvođač automobila je u prilici da ponudi atraktivne uslove zahvaljujući saradnji sa etabliranim evropskim specijalistima kada je o konverziji reč, kao što su Bott, Store Van, Gruau, JPM, Lamberet, Oberaigner, Snoeks, Scattolini, City Box, Coolingvans i Sortimo.

Dok je pre dve godine oko 160 sertifikovanih solucija od strane Opela bilo dostupno u devet zemalja širom Evrope, sada kupci u čak 27 zemalja imaju izbor od više od 800 konverzija za specifične potrebe. Široka paleta specijalnih konverzija i mreža partnera konstantno rastu. Pored toga, tu su i dalje regionalne mogućnosti kreiranja jedinstvenih vozila, baziranih na Opelovim komercijalnim modelima. Lokalna Opelova prodajna organizacija će obezbediti svaku moguću asistenciju u takvim slučajevima.

„Saradnja između Opela i naših licenciranih partnera je dobitna kombinacija. Mi izvlačimo korist iz saradnje sa našim partnerima koji vrše konverziju, što važi i za naše kupce. Klijenti koji nam budu dali svoje poverenje, dobiće skrojen proizvod sa tehničkim odobrenjem Opelovog inženjeringa i ekspertizom stručnjaka, što će našim kupcima omogućiti da dobiju vodeće, jedinstvene konverzije iz jednog izvora“, rekao je direktor Opel/Vauxhall komercijalnih vozila, Štefen Rašig (Steffen Raschig).

(179)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments