1. Home
  2. Vesti
  3. Atleta i avanturista – Opel Grandland X
Atleta i avanturista – Opel Grandland X
0

Atleta i avanturista – Opel Grandland X

216
0
Podelite sa prijateljima:

Moderne dinamične linije, „kul“ „off-road“ izgled i povišena pozicija sedenja sa dobrom opštom preglednošću, tipičnoj za jedan SUV, uz čitav niz vrhunskih tehnologija, kao i obilje prostora i komfora za do pet avanturistički nastrojenih putnika – to je novi Opel Grandland X. Novajlija je istinski izazivač u rastućem SUV segmentu. Samo u C kategoriji automobila, udeo SUV/krosovera je povećan sa sedam odsto 2010., na gotovo 20 odsto trenutno. Idealno opremljen, novi Grandland X dolazi na tržište kao treći član Opel X porodice. On se pridružuje srodnim Opel Crosslandu X i bestseleru Opel Mokki X, koji su nekih 20 centimetara kraći. U isto vreme, Grandland X proširuje obiman Opelov portfolio u veoma popularnoj kompaktnoj klasi, od Astre pa do Zafire.

Sve ovo dolazi zajedno sa ekstremno atraktivnim odnosom cene i performansi. Nakon svetske premijere na Međunarodnom salonu automobila (IAA) u Frankfurtu, koji se trenutno održava, novi Opel Grandland X će se u prodajnim salonima naći ubrzo, sa cenama koje startuju od €23.700 (s uključenim PDV-om u Nemačkoj). On je odmah na početku dostupan sa brojnim standardnim komponentama opreme. U njih se ubrajaju LED dnevna svetla, LED zadnja svetla, upozorenje na izlazak iz vozne trake bazirano na kameri (Lane Departure Warning), prepoznavanje saobraćajnih znakova (Road Sign Recognition), inteligentni tempomat, asistencija pri kretanju uzbrdo (Hill Start Assist), Radio R 4.0 sa Bluetooth „hands-free“ funkcijom, klima uređaj sa filterom čestica i mirisa, komforna sedišta sa brojnim mogućnostima podešavanja i 40:60 deljiva zadnja klupa. Opel OnStar je takođe standardan od Edition nivoa opreme. „Kul“, dinamičan dizajn novog Opelovog SUV-a ga čini privlačnim za oko, čak i još više sa opcionim dvobojnim finišem.

(216)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments