1. Home
  2. Vesti
  3. Prednosti Care by Volvo usluge
Prednosti Care by Volvo usluge
0

Prednosti Care by Volvo usluge

161
0
Podelite sa prijateljima:

Nako što je Cadillac prvi ponudio sličnu uslugu, i Volvo se pridružuje sa pratećom ponudom. Vlasnicima novog XC40, Volvo će ponuditi, da za cenu koja je jedinstvena za sva svetska tržita gde će se naći u ponudi, dobiju uslugu koju proizvođač naziva Care by Volvo, odnosno u slobodnom prevodu “Volvo dadilja”. Korisnici ove usluge će u roku od 2 godine od kupovine svog automobila, biti zbrinuti u pogledu svih troškova vezanih za vlasništvo (od održavanja do osiguranja i registracije), a po isteku tog perioda, biće u prilici da zamene svog ljubimca, novim primerkom.

Odabirom ove opcije, kupci če steći mogućnost pristupa svom vozilu bez ključa, odnosno putem telefonske aplikacije (a što je veoma korisno za više članova porodice koji koriste XC40), usluge konsijerža, pranje i čišćenje vozila, dopuna goriva, zamenu pneumatika, preuzimanje vozila od strane ovlašćenog servisa prilikom održavanja, kao i isporuku na kućnu adresu. Pored toga, pretplata uključuje i troškove vezane za registraciju, osiguranje i poreze. Volvo veruje da će korisnicima „Volvo dadilja“ usluge, omogućiti toliko lagodno iskustvo vlasništva, da se čak može porediti sa vlasništvom nad mobilnim telefonom. Ono što je posebno zanimljivo je i mogućnost da se, po potrebi, korisnicima usluge odobri veće vozilo iz Volvo game, za specifične potrebe, poput odlaska na vikend ili slično. Ovo je posebno korisno, imajući u vidu retke prilike kada vlasnicima zaista treba automobil veće klase, a kupuju ga upravo zbog tih “dva do tri puta” godišnje zgoda.

„Volvo dadilja“ program je vrlo sličan opciji Book by Cadillac, s tim što General Motors dozvoljava da se korisnik povuče iz ugovornog odnosa u bilo kom trenutku trajanja ugovorne obaveze.

“Naš cilj je da ponudom ove usluge, obezbedimo jedinstveni i transparentni premijum ugođaj našim kupcima,” navodi Tomas Anderson, potpredsednik Care by Volvo, u zvaničnom saopštenju. “Ponuda koja podrazumeva fiksne mesečne izdatke, predstavlja usugu potpuno fokusiranu na kupca i alterantivu koja se nameće nad tradicionalnim vidovima kupovine ili lizinga. Za naše kupce, vreme je najdragoceniji resurs, a sa korišćenjem ove usluge mi im kreiramo dodatne momente radosti sa bližnjima. Život je mnogo jednostavniji uz našu novu ponudu.” – završava on.

Usluga će, u početku, biti dostupna na 14 svetskih tržišta, sa perspektivom ekspanzije na mnogo veći broj zemalja.

Izvor: Volvo

(161)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments