1. Home
  2. Vesti
  3. AQOS – 24 časa elegancije (video i galerija)
AQOS – 24 časa elegancije (video i galerija)
0

AQOS – 24 časa elegancije (video i galerija)

364
0
Podelite sa prijateljima:

Ukus je ređa pojava od inteligencije, reče jednom neko ko zna nešto o temi stvaralaštva. Izazov za pametne desio se u Beogradu i u tom trenutku Beograd je bio stecište najveće koncentracije prekomplikovanih disciplina kao što su kreiranje automobila, satova, nakita i svih ostalih modnih elemenata, a da pri tome kao korisnik istih, svoju ličnost i pojavnost na ulici ne dezavuišete konvencionalno lako pristupačnim artefaktima.

Ceo događaj se odvijao na dve lokacije: Beli dvor, kao mestu na kome je ukus oduvek bio imperativ u postojanju i drugoj lokaciji tj. zgradi Geozavoda i platou iza nje. Glavni krivac za ovaj subverzivni čin u društvu latentno levičarske opredeljenosti koje često povlači ničim izazvani populizam je Aleksandar Đorđević ispred organizacije DeGorsi. Po prvi put među izlagačima su se pojavili i domaći autori čija je pojava zapravo potrvdila besmislenost podele na domaće i strane, jer bezrezervno predavanje svojoj disciplini stvaralaštva ne trpi tu vrstu podela. Stepen zainteresovanosti Beograđana je bio adekvatan složenosti teme…

Među izloženim oldtajmerima treba izdvojiti modele Ferrarija (Dino i 275 GTB) i Rollce-Roycea, a posebno RR Phantom III, poznatog kolekcionara i nekadašnjeg teniskog gurua, Jana Tirjaka. Za domaću automobilsku javnost interesantno je predstavljanje kompanije AQOS Technologies koja je po prvi put javno prikazala projekat brenda automobila sa gamom od šest modela. Ovom prilikom smo u situaciji da vam prikažemo jedan model iz game pod nazivom Tango u formi videa i slika automobila. U vremenu koje predstoji upoznaćemo se i sa ostatkom game AQOS-a.

Dizajniran za slobodne ljude sa izvrsnim ukusom, gde bezbednost i udobnost nekompromitovane vrhunskim preformansama.

 

Motor                                    3,7 l V8 (Atmosferski), 410 ks

Br. vrata                               2 (4 sedista)

Samonoseca karoserija

Dimenzije                            4650 x 1900 x 1340 mm

Masa                                     1570 kg

Pogon na zadnje točkove

Performanse             268 km/h, 0-100 in 5,5 s

(364)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments