1. Home
  2. Vesti
  3. Range Rover Velar predstavljen pokraj reke Save
Range Rover Velar predstavljen pokraj reke Save
0

Range Rover Velar predstavljen pokraj reke Save

246
0
Podelite sa prijateljima:

Sinoć je bila prilika da, sa omiljenim brendom mnogih, provedete vetrovito veče na obalama Save. Povod za okupljanje je bila prezentacija svetskog hita u najavi, modela Range Rover Velar, kao i njegov početak prodaje.

U kratkom i simpatičnom promotivnom video materijalu, mogli smo da vidimo kakvi su utisci o novitetu , kao i atraktivne scene vožnje Velara kroz naš lepi grad. Zatim se, velikom broju gostiju, obratio i generalni direktor uvoznika JLR, kompanije British Motors, sa rečima dobrodošlice, samozadovoljstva postignutim rezultatima i lepim željama.

Uzbuđenje predstavljenim automobilom prisutni nisu skrivali. Tri Velara, tamno sive boje bili su izloženi radosnim i znatiželjnim pogledima gostiju, od kojih su mnogi promovisali trend „helanke“ uskih pantalona, što se muškog dela tiče, dok su dame dominirale skupim odevnim kombinacijama.

Događaj je organizovan na zaista visokom nivou, kakav i priliči ovako vrelom novitetu. Ukoliko Velar ima i ostale osobine u liniji sa estetskim vrednostima koje promoviše, tržišna budućnost mu je svetla, bez dileme.

Prilku da ga vozimo imaćemo uskoro.

(246)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments