1. Home
  2. Vesti
  3. Porsche Cayenne kupe realna mogućnost
Porsche Cayenne kupe realna mogućnost
0

Porsche Cayenne kupe realna mogućnost

292
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedes-Benz GLE ima svog kupe blizanca, BMW je prvi došao na ideju da X5 “kupeizuje”. Prema poslednjim izveštajima koji stižu u novinske redakcije, direktor kompanije Porsche, Oliver Blume je izjavio da se ozbiljno razmatra opcija da se i ponuda Cayennea obogati kupe verzijom.

“Analiziramo različite automobilske segmente, a ovo je svakako interesantna opcija za nas u budućnosti. Danas o tome još nemamo nikakvu odluku. Naravno, moramo da se preračunamo, pa i da popričamo sa potencijalnim kupcima.” – rekao je on.

Rukovodilac odeljenja za dizajn u kompaniji Porsche, Mihael Mauer navodi da je od njega, rukovodstvo već tražilo da pruži svoj dizajnerski pogled na kupe verziju Cayenna, ali da to još uvek nije jasan indikator da će ova verzija doživeti serijsku proizvodnju. Međutim, ovakav zahtev i nije baš bez neke težine, s obzirom na to da Porsche već poseduje ozbiljnu istoriju u proizvodnji raznih verzija sportskih automobila. Slika Panamere nam je još pred očima, a mnogi od nas i dalje ne mogu da veruju da će i karavanska verzija sa mogućnošću prevoza do pet putnika, uskoro na tržište.

Ove spekulacije se dešavaju, verovatno i kao deo promotivne kampanje za upravo predstavljeni Porsche Cayenne treće generacije, o kome možete dosta da saznate pretragama na našem portalu. Novinari su Blumea upitali i o prodajnim očekivanjima za novitet: “Imali smo dobar rast prodaje prethodnih godina, nije nam to trenutno najvažnije. Mnogo nam je bitnije da na pravi način odgovorimo potrebama kupaca. Pritom, ne želimo da od Porsche brenda napravimo ikonu svakodnevnog automobila masovne proizvodnje”.

(292)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments