1. Home
  2. Vesti
  3. Nissan X-Trail za avanture s ljubimcima (video i galerija)
Nissan X-Trail za avanture s ljubimcima (video i galerija)
0

Nissan X-Trail za avanture s ljubimcima (video i galerija)

225
0
Podelite sa prijateljima:

Nissan je lansirao novi paket za X-Trail, kojeg smo imali prilike nedavno da testiramo – „Paw Pack“. Kako sam naziv sugeriše, reč je o paketu za naše četvoronožne ljubimce, koji je inspiraciju u velikoj meri našao u X-Trail 4Dogs konceptu (Rogue Dogue koncept), koji je lansiran u februaru.

Ovaj novi porodični i „dog friendly“ dodatak pomaže da se X-Trail transformiše u pravo avanturističko vozilo.

Dostupan za kupce u Velikoj Britaniji, dotični komplet dolazi sa čitavim nizom novih elemenata, uključujući separator prtljažnika za pse i platformu za manje ili slabije pokretljive pse, radi lakšeg izlaska i ulaska u prtljažnik. Pored ove dve stvari, „Paw Pack“ uključuje i krevet-prostirku koja može da se pere u veš mašini, flašu s vodom koja ne može da se prospe i zaštitu tapacirunga od prljanja.

„Mi smo oduševljeni pružanjem inovativnog „Paw Pack“ paketa, jer smatramo da su ljubimci važni članovi porodice, kao i sjajni saputnici prilikom odlazaka u prirodu“, rekoa je Grend Ričards, menadžer proizvoda za X-Trail. „X-Trail Paw Pack obezbeđuje našim voljenim saputnicima sav komfor i ugođaj koji bismo očekivali i jedva čekamo da pomognemo našim kupcima prilikom kupovine savršenog automobila za njihovu porodicu, uključujući i pse.“

 

(225)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments