1. Home
  2. Sport
  3. Moto GP
  4. Valentino Rosi uspešno operisan
Valentino Rosi uspešno operisan
0

Valentino Rosi uspešno operisan

124
0
Podelite sa prijateljima:

Najveća MotoGP zvezda, Valentino Rosi, podvrgnut je hirurškoj intervenciji nakon loma potkolenice na motokros treningu.

Vozač Yamahe je pretrpeo dislocirane frakture na obe kosti desne potkolenice, koju je već ozbiljno povredio 2010. u Muđelu.

Nakon postavljene dijagnoze, transportovan je u Ankonu, gde je operaciju obavio dr Rafaele Paskarlela, direktor ortopedije i traumatologije.

Rosi je rekao: „Operacija je prošla dobro. Ovog jutra, kada sam se probudio, već sam se osećao dobro. Želeo bih da se zahvalim osoblju Ospedali Riuniti u Ankoni, a posebno doktoru Paskareli koji me je operisao.

Veoma mi je žao zbog incidenta. Sada mi je jedina želja da se što pre vratim na motocikl. Daću sve od sebe da se to desi!“

Rosijeve frakture su fiksirane metalnim spojem a iz Yamahe su saopštili da je procedura prošla bez bilo kakvih komplikacija.“

Nema informacija kada će Rosi biti spreman da se vrati u MotoGP. Sledeća runda se vozi u Mizanu, naredne nedelje.

 

(124)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments