1. Home
  2. Vesti
  3. Opel predstavlja mali grad u Frankfurtu
Opel predstavlja mali grad u Frankfurtu
0

Opel predstavlja mali grad u Frankfurtu

149
0
Podelite sa prijateljima:

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu (od 14. do 24. septembra), Opel predstavlja nekoliko premijernih modela – od modela Grandland X, Insignia GSi i Insignia Country Tourer, do komercijalnog modela Vivaro Tourer i njegove putničke verzije Vivaro Life. Pored promocije novih modela, Opelov “X-Ville” štand D09 u hali 8.0 je jednako originalan. U formi malog grada, Opel štand je posebno iskustvo za posetioce, sa “X-Corner” zidom za slobodno penjanje, a tu je i Insignia Exclusive Studio, kao i puno drugih inovacija. U skladu sa Opel motom “budućnost pripada svima” i štand je fokusiran na same posetioce.

Poseban događaj je #OpelSocialNight (Opelova noć druženja) tokom koje će pet influensera sa društvenih mreža fotografisati Opelove premijere u potpuno drugačijem svetlu. Opel je takođe partner takmičenja “Deutschlands beste Autofahrer” (Najbolji vozač Nemačke), a obezbediće flotu automobila u kojima će takmičari prikazati svoje vozačke kvalitete. Prva nagrada za oba pobednika (nju i njega) je novi Opel Grandland X.

  • Crossville: Opel-grad promoviše novitete u jedinstvenoj atmosferi
  • Budućnost pripada svima: posetioci će upoznati nove tehnologije u opuštenoj atmosferi
  • #OpelSocialNight: koji influenser će napraviti najneobičniju fotografiju?
  • “Germany’s best driver”: vozite do pobede i osvojite Crossland X
  • Besplatna poseta: virtuelni Grandland X sakriva sajamske ulaznice

(149)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments