1. Home
  2. Vesti
  3. Dacia Duster – fotografije druge generacije (video)
Dacia Duster – fotografije druge generacije (video)
1

Dacia Duster – fotografije druge generacije (video)

2.59K
1
Podelite sa prijateljima:

Dobitnu formulu ne treba menjati, a upravo se tom filozofijom povela rumunska Dacia pri kreiranju novog Dustera.

U prodaji od 2010., prva generacija Dacijinog SUV-a je spremna za „penziju“. Bestseler rumunske marke je prodat u više od milion primeraka tokom sedmogodišnjeg životnog ciklusa. Pred oficijelnu premijeru u Frankfurtu, Renaultova „niskobudžetna“ filijala je odlučila da objavi fotografije novog modela.

Jasno je da se radi o evolutivnom pristupu kada je dizajn spoljašnjosti u pitanju. Novi Duster je ostao robusne pojave ali u isto vreme i modernije. Prisutni su i detalji koji dodatno daju na atraktivnosti. Zadnji deo, sa stop svetlima u stilu Renegedea, vidno je atraktivniji nego ranije.

Anfas nije prošao značajne izmene, i za prednji deo se pre može reći da je „osvežen“. Farovi su širi a modifikovan je i odbojnik sa zaštitnom oplatom.

U ostale promene se ubrajaju detalji poput crnom plastikom oivičenih lukova točkova, naplataka novog dizajna (17 cola), linije boka koja se blago uzdiže, a vetrobran je pomeren prema napred za 10 centimetara, što ga čini iskošenijim.

Slike kabinskog prostora još uvek nisu objavljene. Enterijer će biti dostupan za uvid na IAA u Frankfurtu, uz detaljnije tehničke specifikacije.

 

(2588)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
IMT--539

Jedva čekam i prikaz enterijera i specifikacije opreme i motora. I cene.
Cena aktuelnog dustera je ( u svetlu očitih falinki i zastarelosti ) počela da se graniči sa bezobrazlukom.