1. Home
  2. Vesti
  3. Novi skečevi Chery krosovera za evropsko tržište
Novi skečevi Chery krosovera za evropsko tržište
0

Novi skečevi Chery krosovera za evropsko tržište

212
0
Podelite sa prijateljima:

Kineski Chery se uputio na put iz Vu Anuej pokrajine od 8.500 kilometara u Nemačku, da bi učestvovao na Salonu automobila u Frankfurtu 2017. Upravo će u gradu na Majni Chery predstaviti novi kompaktni SUV u pretproizvodnoj formi, koji će imati globalni status.

Ako uzmemo u obzir nove „tizere“, automobil izgleda sasvim obećavajuće, ali ruku na srce, većina automobila izgleda atraktivno na skečevima, na kojima obično dominiraju prenaglašeni točkovi, odsustvo ručki vrata, naglašene atraktivne linije itd.

Chery kaže da novi model još uvek nije dobio ime, ali da će biti vesnik nove vizije kompanijskog dizajnerskog slogana „Život u pokretu“. Takođe, zadatak mu je da utaba put za čitavu porodicu novih modela, koji treba da budu lansirani u Evropi u narednih nekoliko godina.

Kinezi su bili veoma škrti sa detaljima, ali on što znamo je da će automobil biti opremljen kompletnim LED svetlima i elektrifikovanim pogonom.

Cilj je „mlada, urbana i progresivna publika koja bira kvalitetne proizvode“.

Kineska kompanija, pored uvođenja novog portfolija vozila za Evropu, planira i izgradnju novih dizajnerskih i razvojno-istraživačkih objekata na „Starom kontinentu“ u cilju nastojanja da postane istinski globalni igrač.

 

 

(212)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments