1. Home
  2. Vesti
  3. Pet vrhunskih „hot heč“ modela „na crti“ (video)
Pet vrhunskih „hot heč“ modela „na crti“ (video)
0

Pet vrhunskih „hot heč“ modela „na crti“ (video)

738
0
Podelite sa prijateljima:

Današnje tržište je prepuno novih, različitih „hot heč“ modela, što je više nego poželjno. Tu su modeli koji su rezervisani za trkačku stazu, ulične „zujalice“, ali i nešto praktičniji i izbalansiraniji primerci.

Za svakoga ponešto, ali je izbor svakako težak. Za perjanicu među „hot heč“ modelima, bar što se snage tiče, slovi Audi RS3. S druge strane, Ford Focus RS poseduje pogon na sve točkove sa značajno manjom cenom od ingolštatskog modela, dok je Honda Civic Type R moćna alternativa sa pogonom na prednje točkove.

Novi video CarWowa nam prikazuje pet popularnih „hot hečeva“ i šta su sposobni da urade. U poređenju su uključeni spomenuti Audi RS3, Ford Focus RS i Honda Civic Type R, a tu su se našli i Volkswagen Golf R, kao i Mercedes-AMG A45.

Ne-premijum modeli se nameću kao primamljivija opcija u ovom slučaju. U najmanju ruku pružaju isto toliko uzbuđenja kao Audi i Mercedes, ali za manje novca. Naravno, sve zavisi od afiniteta kupca.

Ko želi „hot heč“ sa tradicionalnim pogonom na prednje točkove, Civic Type R se nameće kao fantastično rešenje. Za one koji teže pogonu na sve točkove i automatskom menjaču, tu je Audi RS3. Focus RS je negde između sa svojim 2,3-litarskim turbom i pogonom na sve točkove, ali manuelnom transmisijom. Svih pet modela poseduju četvorocilindarske motore osim RS3, čiji 2,5-litraš raspolađe s pet cilindara.

Koji je najbrži u trci na „četvrt milje“? Da biste to saznali, pogledajte video.

(738)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments