1. Home
  2. Vesti
  3. Audi Q8 spažen gotovo bez ikakve kamuflaže
Audi Q8 spažen gotovo bez ikakve kamuflaže

Audi Q8 spažen gotovo bez ikakve kamuflaže

953
0
Podelite sa prijateljima:

Premijera nas čeka sledeće godine.

Član AutoPareri foruma je postavio interesantnu fotografiju. Naime, čovek je uspeo da „ušpijunira“ serijski Audi Q8 . U ovom trenutku, nije jasno gde je prototip novog SUV-a spažen, ali najverovatnije se radi o Nemačkoj sudeći po registracionim tablicama.

Špijunskih fotografija Q8 je bilo i ranije, ali je ovo prvi blizak uvid u dizajn zadnjeg dela bez kamuflaže. Vidna su elegantna, atraktivna zadnja svetla, krovini spojer i masivni difuzor sa dva integrisana završetka izduvnih cevi.

U poređenju sa Q8 Conceptom, može se zaključiti da su dizajneri ostali vernij studiji koliko je to bilo moguće. Biće interesantno videti da li će konačan serijski model doći sa LED trakom koja spaja zadnje signalne grupe.

Q8 platformu i tehnologiju pozajmljuje od Q7 i nove generacije VW Touarega a namenjeno mu je zvanje Audijeve SUV perjanice. Očekuje se cena od preko 100.000 evra za skuplje verzije. Moguće je da će proizvodna linija uključivati i RS verziju, jer je nemačka marka zaštitila „RS Q8“ oznaku.

Sudeći po dotičnoj fotografiji, Audi je verovatno u finalnoj fazi razvoja i testiranja Q8, dok zvaničnu premijeru možemo očekivati sledeće godine. Proizvodnja će se obavljati u fabrici VW grupe u Bratislavi.

 

 

(953)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments