1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen novi partner UEFA za mobilnost (promotivna vest)
Volkswagen novi partner UEFA za mobilnost (promotivna vest)
0

Volkswagen novi partner UEFA za mobilnost (promotivna vest)

203
0
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen postaje novi partner UEFA, Unije evropskih fudbalskih asocijacija, počev od 2018. godine i time nastavlja svoju dugogodišnju fudbalsku tradiciju. Na osnovu četvorogodišnjeg ugovora kao ,,Zvanični Mobility partner UEFA nacionalnog fudbalskog tima“, kompanija će takođe pružati podršku UEFA2020 Evropskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u 13 zemalja po prvi put, da bi obeležila 60. godišnjicu ovog takmičenja. Ovaj angažman u najpopularnijem sportu na svetu će najviše služiti kao komunikacijska platforma za lansiranje na tržište I.D. koji će predstavljati lice Volkswagen-ove nove e-mobility porodice od 2020. godine pa nadalje.

Dr Herbert Diess, glavni izvršni direktor Volkswagen brenda je prokomentarisao: ,,Nijedan drugi sport nije tako moćan kao fudbal, niti ujedinjuje toliko ljudi. Pored toga, 2020 UEFA Evropsko prvenstvo u fudbalu koje se igra širom celog kontinenta je fantastičan projekat. Naša želja je da doprinesemo izgradnji mostova između svih zemalja i za zaljubljenike u fudbal, uz pomoć naše mobilnosti i kreativnosti“.

Volkswagen je kao kod kuće na putevima od Atlantika do Urala, između Špicbergena i Sicilije. Nešto malo manje od 1,7 miliona vozila je isporučeno klijentima u Evropi prošle godine. Putnička vozila koja na sebi nose VW logo dostupna su u svih 55 država članica UEFA. Ovaj automobilski brend takođe poseduje 21 proizvodnu fabriku sa oko 150.000 zaposlenih u sedam zemalja ovog kontinenta.

Guy-Luarent Epstein, marketinški direktor UEFA, raduje se partnerstvu sa Volkswagenom: ,,Ponosni smo što na našoj strani imamo tako veliki evropski bend koji poseduje iskrenu strast prema fudbalu. To posebno važi imajući u vidu zadatke koji su pred nama: UEFA EURO 2020TM će postaviti najrigoroznije zahteve u pogledu mobilnosti. U pozadini ovog turnira nalazi se grandiozna ideja i inovativni koncept i veoma smo srećni što imamo podršku Volkswagen-a na ovom uzbudljivom putovanju“.

Volkswagen ima duboke korene, naročito u evropskom fudbalu. Počev od 2019. godine, Nemačka fudbalska asocijacija (DFB) će se pridružiti postojećim partnerstvima sa nacionalnim fudbalskim asocijacijama Francuske (FFF) i Švajcarske (AFS/SFV) u vožnji Volkswagen brenda.

Jačanje posvećenosti fudbalu je osmišljeno tako da podrži strategiju kompanije u budućnosti. ,,Fudbal i Volkwagen su idealan spoj. Fudbal se igra u skoro svakoj zemlji i uključuje sve – kao i naša kola. Zato nam sport nudi savršenu mogućnost da predstavimo našu novu orijentaciju. Fudbalskim žargonom, Volkswagen će igrati napadačku igru tokom godina koje dolaze. Naposletku, mi izvodimo najveću ofanzivu u istoriji naše kompanije u pogledu modela, kao i e-mobilnosti,“ rekao je Herbert Diess.

Angažovanje Volkswagena doseže i do drugih vrhunskih fudbalskih takmičenja, kao i do UEFA EURO 2020TM. Ovo partnerstvo sa UEFA takođe obuhvata UEFA EURO za žene, UEFA prvenstvo do 21 godine, Futsal EURO i završni turnir novooformljene UEFA Lige nacija koja će debitovati 2019. godine. Volkswagen će takođe imati pravo na korišćenje raznih prava u vezi sa onima koji se kvalifikuju za UEFA EURO 2020TM. Kao UEFA-in ,,zvanični Mobility partner UEFA nacionalnog fudbalskog tima“, Volkswagen će uživati u velikom paketu prava, uključujući prava reklamiranja i promocije, digitalna prava, karte za fudbalske utakmice i opcije uživanja u gostoprimstvu. Biće odigrano ukupno oko 500 utakmica tokom perioda trajanja ovog ugovora.

Jürgen Stackmann, član Borda brenda Volkswagen za prodaju je rekao: ,,Krećemo u novom pravcu sa sponzorstvom UEFA nacionalnog fudbalskog tima, što se dobro uklapa sa početkom prodaje I.D.: da bi obeležio lansiranja naše nove generacije visokoinovativnih električnih vozila, Volkswagen brend po prvi put gradi međunarodnu komunikacijsku platformu u fudbalu, koja će stvoriti pozitivni interes ne samo širom Evrope, već i dalje. Izuzetno smo uzbuđeni zbog toga!“ UEFA EURO 2020TM naročito donosi velike mogućnosti za Volkswagen. Kako je Stackmann objasnio: ,,Mi ćemo naravno uključiti sva evropska tržišta, kao i oko 3.000 naših dilera širom evropskog kontinenta. Međutim, akcenat je u potpunosti na zaljubljenike u fudbal, a time i na naše klijente. Želimo da im predstavimo atraktivna rešenja mobilnosti“.

 

Kompanija Porsche SCG i Volkswagen kroz novo partnerstvo sa UEFA sa jedne strane dobija jos veću motivaciju za nastavak podrške vrhunskih sportista a sa druge snažnu podršku u promovisanju e-Mobilnosti i elektičnih vozila.

(203)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments