1. Home
  2. Vesti
  3. BMW M5 – biće otkriven pre IAA u Frankfurtu (galerija)
BMW M5 – biće otkriven pre IAA u Frankfurtu (galerija)
0

BMW M5 – biće otkriven pre IAA u Frankfurtu (galerija)

218
0
Podelite sa prijateljima:

Ponovo imamo sugestiju da je reč o 600 ks iz 4,4-litarskog V8 biturba.

Nova generacija BMW-a M5 će po anonimnom izvoru, debitovati 21. avgusta, što znači da će bavarski supersedan biti otkriven pre premijere u Frankfurtu.

BMW je već objavio gomilu informacija u vezi sa novom generacijom M5. Već znamo o kojem je motoru reč i koliko će snage isporučivati (600 konja i 700 Nm), mada su takve stvari uvek podložne promenama „u poslednjem trenutku“. Takođe, ovo je prvi „M“ sa xDrive pogonom, koji doduše može da operiše u čistom režimu na zadnje točkove, tako da oni koji vole da uništavaju gume neće propustiti zabavu. Sprint do stotke iznosi 3,2 sekunde.

Špijunske fotografije su u dobroj meri dale uvid što se dizajna M5 tiče. Krila su neznatno ispupčenija a donji deo anfasa je širi. „Double-bubble“ krov od ugljeničnih vlakana redukuje masu, a karbon-keramičke kočnice su zadužene za zaustavnu moć. Pozadi, par cirkularnih završetaka izduvnih cevi sa svake strane, zaokružuje temu.

Kabinski prostor već predstavlja malo veću misteriju. Za očekivati je da bazu čini standardni model, ali sedišta će sigurno biti obuhvatajuća, uz reviziju digitalne instrumentacije u sportskom stilu.

Mada ćemo ga videti za koju sedmicu, kupci će ipak malo sačekati do isporuka, koje se neće desiti pre aprila 2018.

 

(218)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments