1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen Virtus – Polo u sedan varijanti
Volkswagen Virtus – Polo u sedan varijanti
0

Volkswagen Virtus – Polo u sedan varijanti

516
0
Podelite sa prijateljima:

Dotični model kreće s prodajom u Južnoj Americi u prvom kvartalu 2018.

Zvanična premijera Volkswagen Virtusa je zakazana tek za 1. septembar, ali špijunski fotografi su se potrudili da otkriju automobil u serijskoj formi. Ovo je zapravo Polo sedan, rezervisan za južnoameričko tržište. Ipak, Virtus se donekle razlikuje od Pola u smislu dizajna. Ne samo što ima duže međuosovinsko rastojanje, već je oblik donjeg dela prednjeg odbojnika drugačiji. S druge strane, zadnji deo je viši i poseduje neku vrstu malog spojlera na poklopcu prtljažnika. Zadnja svetla takođe podsećaju na ona kod Audija A4 i A3 sedana.

Na špijunskim fotografijama se vide dve različite verzije Virtusa. Crveni automobil izgleda kao ulazni model sa čeličnim naplacima od 15 cola, pokrivenim „ratkapnama“. Nema svetala za maglu a donji deo odbojnika nije obojen. Ispod haube se najverovatnije nalazi 1,6-litarski benzinac sa 120 ks, uparen sa petostepenom, manuelnom menjačkom kutijom.

Crni model je očigledno u najvišem, Highline paketu opreme sa hromiranim trimom na odbojnicima i okvirima prozora u sličnom stilu. Točkovi su aluminijumski od 17 cola. Koristi revidiranu verziju 1.0 TSI motora sa 128 konja, dok je menjač u ovom slučaju šestostepeni automatski.

Zbog većih dimenzija sedana u odnosu na standardni Polo, Volkswagen ne planira da u ponudu stavi atmosferski 1.0 MPI za Virtus.

Što se unutrašnjosti tiče, postavka je slična Polu, sa 10,2-inčnim TFT instrument klasterom i opcionim, osmoinčnim ekranom info-zabavnog sistema.

Izvor: Motor 1

 

(516)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments