1. Home
  2. Vesti
  3. BMW X7 na Nirburgringu (video)
BMW X7 na Nirburgringu (video)
0

BMW X7 na Nirburgringu (video)

561
0
Podelite sa prijateljima:

Konceptnu verziju BMW-a X7 bismo mogli da vidimo u nedeljama koje dolaze.

Premijum krosoveri sedmosedi baš i ne pripadaju okruženju kao što je Nirburgring, ali BMW ne želi bilo šta da prepusti slučaju. „Zeleni pakao“ je najbolji ispitni poligon za sve četvorotočkaše, a model koji na nišanu ima superluksuznu konkurenciju, ne sme da ima manu.

X7 leži na CLAR platformi, koju deli sa novom serijom 7, Rolls-Royce Phantomom i budućim Cullinanom. Ovaj model bavarskog proizvođača smešta u novi segment, gde će se takmičiti protiv rivala kao što je Cadillac Escalade. Mada će većina modela imati tri reda sedišta, najluksuzniji X7 će biti predviđen za četvoro putnika.

Sudeći po snimku, X7 će u velikoj meri izgledati kao uvećani X5. Zadnji pogon je standardan, mada je za očekivati da će se većina kupaca odlučiti za xDrive. Što se motorizacije tiče, ona će biti podeljena sa serijom 7, što znači da će pored V6, V8 i V12 motora, biti dostupna i „plug-in“ verzija sa četvorocilindarskim motorom.

Kao što je poznato, X7 će se proizvoditi u Spartanburgu, u Južnoj Karolini, a prodaja bi trebalo da započne u drugoj polovini 2018. Koncept verziju bismo mogli da vidimo uživo na IAA u Frankfurtu.

 

(561)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments