1. Home
  2. Vesti
  3. Porsche baka platila kaznu od 4.000 evra
Porsche baka platila kaznu od 4.000 evra
0

Porsche baka platila kaznu od 4.000 evra

316
0
Podelite sa prijateljima:

Nije mogla da zaspi jako dugo. I, rešila je da malo razmrda organizam i potraži smiraj pred san.

Umesto nekog relaksirajućeg čaja, dohvatila je uzde od 326 konja, kolika je snaga njenog Poršea Boxter GTS,  izašla na autoput.

Brzinom od oko 230 km/h naletela je na patrolu saobraćajne policije ili sistem nadzornih kamera, svejedno. I… razmrdavanju je vrlo brzo došao kraj.

Nedavno se pojavila pred sudijom lokalnog suda za prekršaje u malom belgijskom gradu. Predstavnik Justicije nije mogao da veruje kome izriče kaznu od 4.000 evra, i oduzima vozačku dozvolu na tromesečni period, i to zbog brze vožnje.

Zaista nisam mogla dugo da zaspim, i trebalo mi je nešto da izađem iz tog stanja. Žao mi je, neće se ponoviti – izgovorila je iskrena 79-ogodišnja starica, pred strašnim sudom.

Neka ste Vi nama živi i zdravi, i da niko nije stradao. Samo nemojte ponovo, molim Vas.

Možemo samo još da se zapitamo, da li još uvek važi krilatica: mladost-ludost.

(316)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments