1. Home
  2. Vesti
  3. Specijalna ponuda za Hondu CR-V 1.6 dizel
Specijalna ponuda za Hondu CR-V 1.6 dizel
1

Specijalna ponuda za Hondu CR-V 1.6 dizel

416
1
Podelite sa prijateljima:

Honda CR-V sa efikasnim 1.6 dizel agregatom u Elegance NAVI paketu opreme dostupan je u specijalnoj ponudi koju je Honda Srbija pripremila za ograničen broj vozila i može se kupiti za 26.990 evra.

Novi četvorocilindarski dizel agregat 1.6 i-DTEC, iz Hondine „Earth Dreams Technology“serije obezbeđuje izuzetnu agilnost i garantuje izvanredne vozne karakteristike.

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, verzija sa pogonom na 2 točka i 160 konjskih snaga ima obrtni moment od 300 Nm i emisiju CO2 od samo 119 g/km. Ovaj model je dostupan je sa šestostepenom manuelnom transmisijom.

Uz sistem za nadgledanje kolovozne trake i sistem upozorenja na potencijalni čeoni sudar, koji prati oblast oko automobila, potpuna sigurnost je zagarantovana, a svako putovanje postaje zabavnije uz Honda CONNECT audio i informacioni sistem u okviru centralnog sedmoinčnog ekrana osetljivog na dodir, koji se može kontrolisati funkcijama pametnog telefona.

Nezavisno od marke vozila, kupcima je na raspolaganju i kupovina automobila po principu zamene korišćenog vozila za novi Honda automobil. Vrednost korišćenog automobila može da predstavlja učešće u finansiranju novog automobila uz najpovoljnije uslove otplate.

Detaljnije informacije o specijalnoj ponudi možete pronaći u Hondinom salonu u ulici Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu.

 

(416)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
posmatrač

„verzija sa pogonom na 2 točka i 160 konjskih snaga ima obrtni momenat od 300 Nm i emisiju CO2 od samo 119 g/km.“

„To“ ne postoji. Biće da je verzija sa 120 ks. Ona ima toliki moment i emisiju. Ona sa 160 ni takav pogon, ni cenu.