1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Niko Rozberg izgubio F1 trofej za titulu u konkurenciji vozača
Niko Rozberg izgubio F1 trofej za titulu u konkurenciji vozača
2

Niko Rozberg izgubio F1 trofej za titulu u konkurenciji vozača

104
2
Podelite sa prijateljima:

Još uvek vladajući šampion Formule 1, Niko Rozberg, obelodanio je da je nedavno izgubio trofej koji je dobio za osvajanje titule.

Govoreći na bini na F1 London Live događaju na Trafalgar skveru, penzionisani Rozberg je priznao da je izgubio srebno-zlatni trofej sa ugraviranim potpisima svih bivših šampiona, neposredno pred početak „Festivala brzine“ u Gudvudu.

„Veoma mi mnogo znači, naravno, ali sam veoma uplašen jer smo ga poslali nedavno u Gudvud, uz stroge bezbednosne mere, ali se zagubio“, rekao je Nemac. „Nema ga već pet dana. Trofej mi veoma znači tako da sam imao nekoliko neprijatnih dana, ali sada je tu.

Izgubio se tokom slanja, ali je sve ispalo dobro. Mnogo sam srećan.“

Rozberg je izjavio da uprkos pretrpljenom strahu uživa u „penziji“.

„Radim na listi planova, tako da idem na Vimbldon, a onda na VN Velike Britanije, pa u Silikonsku dolinu u Kaliforniju.“

 

 

(104)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Japanautofan

Kakav naslov. Ja mislio bio dopingovan :p 🙂

Zvezdan

Ja pomislio ukrao mu Marko Simonovic iz Zvezde