1. Home
  2. Vesti
  3. Land Rover razmatra protivnika Bentley Bentayge
Land Rover razmatra protivnika Bentley Bentayge
0

Land Rover razmatra protivnika Bentley Bentayge

251
0
Podelite sa prijateljima:

Ovde bi moglo da se radi o potpuno novom modelu, a ne luksuznom „presvlačenju“ Range Rovera.

Sa cenom od 180.000 funti, Range Rover Holland & Holland je najskuplji Land Roverov prozvod, a ujedno i najluksuzniji model kojeg je britanska marka ikada proizvela. Naravno, reč je o limitiranom izdanju koje više i nije u prodaji.

Kompanija koju poseduje indijska Tata Motors trenutno nema pravog rivala Bentley Bentayge, ali bi to moglo da se promeni u bliskoj budućnosti, jer se razmatra lansiranje perjanice. Logika je na mestu, jer uskoro dolazi Rolls-Royce Cullinan, a pored njega, takođe u doglednoj budućnosti će se pojaviti Mercedes-Maybach SUV.

Šef dizajna Land Rovera, Geri MekGavern, priznao je da postoji prostora za perjanicu, koja bi se pozicionirala iznad Range Rover SVAutobiography sa produženim međuosovinskim rastojanjem. Ukoliko se dobije zeleno svetlo za proizvodnju, biće skuplji od aktuelnog vodećeg modela, koji košta 158.350 funti.

Dakle, moglo bi da se radi o potpuno novom modelu, koji ne bi neophodno morao da bude veći od Range Rovera, jer po MekGavernu, ova dva modela bi mogla da koegzistiraju, jer bi posedovala potpuno različite karaktere i obraćali bi se različitim ciljni grupama.

(251)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments