1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes-Benz X klase (video)
Mercedes-Benz X klase (video)
0

Mercedes-Benz X klase (video)

381
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedes uskoro i zvanično nastupa sa X klasom u segmentu kamioneta.

U nedelji u kojoj imamo gomilu „tizera“ Audija A8, nije loše za promenu da vidimo nešto drugačije. Reč je o „egzotici“ u vidu Mercedesa X klase, baziranog na Nissan Navari.

Ovaj „uglađeni radnik“ će svetsku premijeru proslaviti 18. jula. Sada je lansiran video koji obiluje kompjuterskim efektima, i u kojem se Mercedes hvata u koštac sa svim mogućim vremenskim uslovima.

Proizvodiće se u Renaultovoj fabrici u argentinskoj pokrajini Kordoba, kao i u Nissanovoj fabrici u Barseloni. Ova dva proizvodna pogona će voditi računa o različitim tržištima.

Mercedes X klase, koji na „nišanu“ ima VW Amarok, očekuje se da bude dostupan sa četvorocilindarskim i šestocilindarskim turbo dizelima, povezanim na 4Matic integralni pogon.

(Na naslovnoj fotografiji – koncept X klase).

(381)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments