1. Home
  2. Vesti
  3. Jaguar E-Pace prošao ekstremno testiranje (video)
Jaguar E-Pace prošao ekstremno testiranje (video)
0

Jaguar E-Pace prošao ekstremno testiranje (video)

183
0
Podelite sa prijateljima:

Jaguar je predstavljanje E-Pace kompaktnog SUV-a zakazao za 13. jul. Pre tog datuma, rival Audija Q3 i BMW-a X1, može da se vidi na novim fotografijama, kao i video klipu.

Nakon 25 meseci svih mogućih vidova testiranja, Jaguar je spreman da pruži prvi uvid u samu testnu proceduru. Treba znati da je više od 500 JLR inženjera radilo na ovom programu, u koji je bilo uključeno preko 150 prototipova. Ispitivale su se osobine poput pouzdanosti, izdržljivosti i trajnosti.

Jaguar kaže da je pažljivo izbrusio upravljanje novog E-Pacea, da bi osigurao „dinamične i zabavne performanse“, u kojima će budući vozači uživati. U to ime, odvozano je preko 400 krugova na Nirburgringu, što je takođe bio deo testnog procesa.

„Meseci intenzivnog testiranja na putevima i stazama širom sveta, omogućili su kreiranje performansi u skladu sa Jaguarovom DNK“. Vozilo se na temperaturama između -40 do 48 stepeni Celzijusa.

Britanska marka je takođe otkrila još jedan ispit koji je E-Pace prošao, a on uključuje vožnju kroz bazen sa vodom dubine 0,5 metara, isključivanje motora, otvaranje vrata i ostavljanje vozila sat vremena. Nakon toga, automobil se palio i vozio dalje.

Novi E-Pace će biti predstaljen 13. jula u Londonu.

(183)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments