1. Home
  2. Vesti
  3. Novi BMW X3 – procurele prve slike
Novi BMW X3 – procurele prve slike
1

Novi BMW X3 – procurele prve slike

368
1
Podelite sa prijateljima:

Za ponedeljak je zakazana svetska premijera novog BMW X3, ali zahvaljujući zvaničnoj internet prezentaciji BMW-a u Hong Kongu, u prilici smo i ranije da se vizuelno suočimo sa vrelim novitetom. I ne samo to, pred nama je i perjanica u X3 liniji: M40i.

Novi X3 će biti dostupan u očekivanim paketima opreme: xLine, M Sport i Luxury Line. Trodimenzionalna, velika rešetka hladnjaka sa izduženim prednjim svetlosnim grupama krasi portret vozila. Ovde farovi nisu spojeni sa rešetkom hladnjaka, već se završavaju neposredno pre nje. „Nos“ X3 je u uspravnijem položaju u odnosu na odlazeći model, dok je dizajn donjeg dela odbojnika dobio agresivniji izgled. Sa zadnje strane, svetlosne grupe su u LED tehnologiji I takođe poseduju 3D efekat. Ceo dizajn tog dela vozila podseća na kupe izvedbu.

BMW X3 u M Sport paketu opreme ima tipske aerodinamične dodatke na karoseriji uz novi dizajn naplataka od lake legure. Nova je Pythonic Blue boja karoserija, u ponudi, isključivo u X3 M40i M Sport.

Unutrašnjost novog modela se može shvatiti kao usklađenje sa ostatkom game, odnosno kao korak unapred. Znači, niti jednog trenutka nećete biti u dilemi da li sedite u BMW-u. Novi, kvalitetniji materijali, i još bolja završna obrada, plutajući LCD ekran osetljiv na dodir, krase kabinski prostor xLine i Luxury modeli dodatno naglašavaju eleganciju vozila, dok naravno M Sport donosi sportski upravljač, aluminijumske trimove i M oznake razasute na više mesta.

BMW X3 M40i će raspolagati sa 360 ks i 500 Nm iz poznatog rednog trolitarskog šestocilindraša u sprezi sa, takođe poznatom osmostepenom automatskom transmisijom. Do stotke ubrzava za 4,8 sekundi, a elektronsko ograničenje maksimalne brzine je podešeno na standardnih 250 km/h. Ispod perjanice, pozicionirani su X3 xDrive20d, xDrive30d, xDrive20i kao i xDrive30i models.

Obaveštavaćemo vas kako budu pristizale nove informacije.

 

(368)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Dejan L

Jedno te isto. Šta je novo? Veća maska? Kaskadna štop svetla. Sve isto.
Audi makar promeni farove i masku, sad je šira i niža, oštrija.
Ovaj BMW je deja vu