1. Home
  2. Vesti
  3. Fiat isporučio 1.495 automobila za 48 sati!
Fiat isporučio 1.495 automobila za 48 sati!
0

Fiat isporučio 1.495 automobila za 48 sati!

243
0
Podelite sa prijateljima:

Automobili su sakupljeni u fabrici Mirafjori.

Fiat i italijanski lanac supermarketa, Esselunga, udružili su se u cilju proslave šezdesete godišnjice poslovanja potonje firme. „Potvrđujući vrednosti koje podrazumevaju fokus na kupcima i jedinstvenost koju dele Fiat i Esselunga, dve kompanije su uručile ukupno 1.495 novih Fiata 500 svojim novopečenim vlasnicima, što je istorijski događaj, zabeležen od strane oficijelnog sudije Ginisove knjige rekorda“.

Inicijalno je planirano da 1.520 automobila bude isporučeno, ali 25 dobitnika Esselunginog takmičenja nije moglo da poseti događaj. Svi automobili su sakupljeni za manje od dva dana a dobitnici su došli bukvalno iz svih delova Italije, Lacija, Toskane, Emilija Romanje, Veneta, Ligurije, Lombardije i Pijemonta.

Svi su primili ključeve specijalne verzije Fiata 500, razvijene posebno za nagradnu igru u saradnji sa Fiat Design centrom. Fiat 500 Esselunga je baziran na Lounge nivou opreme i pogonjen je 1,2-litarskim atmosfercem sa 70 ks. Počiva na točkovima od 14 cola i dolazi u „Paste“ beloj boji sa enterijerom u boji slonove kosti.

 

(243)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments