1. Home
  2. Vesti
  3. Novi opoziv Porscheovih vozila
Novi opoziv Porscheovih vozila
0

Novi opoziv Porscheovih vozila

190
0
Podelite sa prijateljima:

Evo i trećeg velikog opoziva Porscheovih vozila ove godine.

Desilo se ponovo. Naime, nemački proizvođač sportskih automobila pokrenuo je servisnu kampanju za određene Panamera i Cayenne modele, koji bi mogli da imaju neispravne kontrolne jedinice bregastog vratila.

Po izveštaju NHTS-a, greška može dovesti do zastoja motora, što povećava rizik eventualnog sudara.

Ukupno je u pitanju 17.986 vozila: Panamera S, Panamera 4S i Panamera Turbo (2010-2012.), kao i Cayenne S i Cayenne Turbo (2011.).  Još uvek nije izdat termin popravke, ali je Porsche saopštio da će obavestiti vlasnike i zameniti sporne delove (besplatno).

Da podsetimo, Porsche je već ove godine povukao određeni kontingent vozila: gotovo kompletnu flotu u martu zbog tri različita problema. Boxster, Macan, Cayman i 911 su bili pogođeni problemima sa inflatorima vazdušnih jastuka, vetrobranima i senzorima za detekciju.

Manje od dva meseca kasnije, bestseler Macan je opozvan zbog potencijalnog problema sa curenjem goriva. Ukupno je bilo pogođeno 51.497 primeraka, proizvedenih između 4. marta 2014. do 14. aprila 2017. Nisu zabeleženi incidenti prouzrokovani dotičnim problemima.

(190)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments