1. Home
  2. Vesti
  3. Proizvodnja Jaguar I-Pace električnog SUV-a već počela
Proizvodnja Jaguar I-Pace električnog SUV-a već počela
0

Proizvodnja Jaguar I-Pace električnog SUV-a već počela

210
0
Podelite sa prijateljima:

Jaguar I-Pace koncept je debitovao pre manje od godinu dana u Los Anđelesu, a kompanija je već električni SUV stavila na proizvodne linije.

Premijera serijske verzije treba da bude obavljena sledeće godine, ali je proizvodnja u Magna Steyr fabrici u Austriji već počela.

Prvi primerci će stići u evropske prodajne salone već ove godine, nakon premijere u Frankfurtu.

Novi I-Pace počiva na platformi prilagođenoj za električni pogon, a snaga dolazi iz baterije od 90 kWh, koja obezbeđuje autonomiju od 354 kilometra. Izlazna snaga iznosi 400 konja i 700 Nm.

 

 

(210)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments