1. Home
  2. Vesti
  3. BMW X7 (koncept) u Frankfurtu
BMW X7 (koncept) u Frankfurtu
0

BMW X7 (koncept) u Frankfurtu

138
0
Podelite sa prijateljima:

Serijska verzija BMW-ovog sedmoseda će na scenu stupiti 2019.

Veliki bavarski SUV, X7, pokloniće se pred automobilskom publikom na Salonu automobila u Frankfurtu. Najpre će debitovati konceptna verzija, uz čitav niz drugih modela, uključujući novu seriju 6 GT, i3 S i X3. Takav potez ima smisla s obzirom na to da je Frankfurt lokacija na kojoj nemački proizvođači (najčešće) obavljaju velike premijere.

X7 se sigurno pozicionira kao značajan debi. Reč je o prvoj BMW-ovoj ponudi za sedam putnika, tako da će se Bavarci konačno umešati u tržišni segment u kojem dominiraju Mercedes-Benz GLS i Audi Q7. Takođe, biće najveće vozilo koje će koristiti verziju CLAR platforme, na kojoj počiva serija 7.

Što se samog stajlinga tiče, X7 neće otići daleko od X5. Naravno, reč je o većem vozilu, koje će takođe posedovati nešto višu kabinu. Glasine govore da će novajlija prevazići i seriju 7 kada je o luksuzu i tehnologiji reč.

(138)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments