1. Home
  2. Vesti
  3. Citroen Easy Living letnja ponuda
Citroen Easy Living letnja ponuda
0

Citroen Easy Living letnja ponuda

176
0
Podelite sa prijateljima:

Prvih junskih dana kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila u nasoj zemlji, kreće u prodajnu kampanju najnovijih modela C3 i C-Elysée. Oba modela predstavljena su na Međunarodnom sajmu u Beogradu i izazvali su veoma pozitivne reakcije kupaca i stručne javnosti. Moderni, udobni, kvalitetni, nesvakidašnji, sa motorima dobitnicima prestižne svetske nagrade Engine Of The Word i sa pregršt noviteta, tokom juna imaju i sjajne uslove prodaje.

Novi C-Elysée je privlačna i izbalansirana limuzina sa osobinama izdržljivog i velikog vozila. Redizajn C-Elysée-a obuhvata novu masku sa prednje strane i nove hromirane ševrone, koji su sada izduženi i utapaju se u farove. Farovi su kompletno redizajnirani, povećani su i imaju ugrađene hronirane okvire. Ova veza između maske i farova dočarava osećaj veće širine vozila. Dodat je i novi svetlosni LED potpis. Novi C-Elysée sa zadnje strane ima svetla sa 3D efektom, koja se nadovezuju na svetlosni potpis Citroën. Na ovaj način istaknuta je njegova širina i elegancija. Što se redizajna komandne table tiče, najveća novina je tablet u boji, osetljiv na dodir, od 7“. Displej sada ima belu grafiku sa belom pozadinom, gde su grupisane sve informacije u vezi vožnje.

U Evropi je prodato više od 100.000 primeraka Citroëna C3 za samo 7 meseci od kada se pojavio, što dovoljno govori o kakvom se modelu radi. U unutrašnjosti, novi C3 je osmišljen tako da u prvi plan stavlja udobnost, pa je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom. Opremljen je savremenim internet tehnologijama, a najzanimljivija je kamera ConnectedCAM Citroën™ (ugrađena kamera visoke rezolucije, koja omogućava deljenje slika i videa), koja je u njemu prvi put predstavljena. Dostupne su tehnologije u službi pomoći u vožnji kao što je mirror screen, kamera za vožnju u nazad sa senzorima za parkiranje ili pomoć pri kretanju na uzbrdici, a nove tehnologije u službi bezbednosti su upozorenje o neželjenom prelasku preko linije, sistem za nadzor mrtvog ugla ili upozorenje na umor za vozača.

 

Sve uslove finansijske ponude zainteresovani mogu detaljno da pregledaju na sajtu uvoznika  gde se nalaze i sve ostale aktuelne informacije. Dostupna su test vozila kao i zamena vozila po principu „staro za novo“.

 

 

(176)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments