1. Home
  2. Vesti
  3. Sezonske akcije za BMW i MINI vozila u BMW Servisu 6+
Sezonske akcije za BMW i MINI vozila u BMW Servisu 6+
1

Sezonske akcije za BMW i MINI vozila u BMW Servisu 6+

192
1
Podelite sa prijateljima:

U novootvorenom ovlašćenom servisu BMW Servis 6+, koji je namenjen BMW i MINI vozilima starosti 6 ili više godina, u toku je PIT STOP sezonska akcija koja podrazumeva brzu proveru automobila u 12 kontrolnih tačaka za samo 1.900 din.

U okviru letnje akcije BMW Servis 6+ nudi i kompletnu pripremu za pojačano korišćenje klima uređaja u letnjim mesecima po ceni od 6,600 dinara, koje podrazumeva sledeće:

  • Dezinfekcija kabinskog prostora
  • Dezinfekcija sistema ventilacije
  • Reciklaža i dopuna rashladnog gasa
  • Kontrola i dopuna ulja kompresora klime
  • Kontrola elemenata klima uređaja, provera pritiska.

Za sve klijente koji do 01. septembra 2017. godine iskoriste uslugu limarsko farbarskih radova, BMW Servis 6+ obezbeđuje hemijsko čišćenje unutrašnjosti vozila.

Kroz Servis 6+ vlasnicima starijih BMW i MINI vozila na našem tržištu omogućena je kompletna usluga kakvu pružaju vrhunski ovlašćeni servisi, ali sa čak i do 50% nižim cenama servisiranja shodno starosti vozila, kako bi vlasnici ostali zadovoljni korisnici ovih premijum brendova i nakon isteka garancije i određenog broja godina.

Servisni centar na Novom Beogradu u ulici Omladinskih brigada 33a opremljen je najnovijom originalnom dijagnostikom i specijalnim alatima, a zaposleni su sertifikovani u skladu sa najvišim BMW standardima.

Kvalitet i efikasnost ključne su odlike stručnog održavanja vozila u ovlašćenom BMW servisu gde klijente očekuje prvoklasna usluga.

(192)

Podelite sa prijateljima:
tags:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Oko 55 eura za dezinfekciju i servis klime?
Deluje relativno korektno za ovlašćeni servis, obzirom na brend, rekao bih.
Za „nepremiume“ je nešto manje „sve to zajedno“, možda 45-50.