1. Home
  2. Vesti
  3. BMW Z4 će se pojaviti na Pebble Beachu u avgustu
BMW Z4 će se pojaviti na Pebble Beachu u avgustu
0

BMW Z4 će se pojaviti na Pebble Beachu u avgustu

141
0
Podelite sa prijateljima:

BMW je ukinuo Z4 u avgustu 2016., međutim popularni roudster će se ponovo naći na asfaltu, u novoj formi sa starim nazivom. Da bi zadovoljio apetite fanova, BMW će predstaviti konkurs na ovogodišnjem Pebble Beach Concourse d’Elegance, između 16. i 20. avgusta.

Razvijen pod kodnim imenom „G29“, novi Z4 predstavlja plod zajedničkih napora BMW-a i Toyote, gde japanski partner ima svoju sopstvenu verziju (kupe), koja oživljava čuveni naziv „Supra“.

Na najnovijim špijunskim fotografijama se mogla primetiti S20i oznaka, što znači da imamo posla sa 197 ks i 320 Nm. Puritance će zadovoljiti činjenica da je motor uparen sa manuelnom šestostepenom transmisijom.

Početak proizvodnje je zakazan za novembar 2018., a verovatno će se isto desiti i kada je reč o Toyota Supri. Oba automobila će silaziti s proizvodnih traka Magna Steyr fabrike u Gracu.

(141)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments