1. Home
  2. Vesti
  3. BMW serije 8 koncept (galerija i video)
BMW serije 8 koncept (galerija i video)
0

BMW serije 8 koncept (galerija i video)

228
0
Podelite sa prijateljima:

Novi BMW serije 8 je debitovao na Concorsko d’Eleganza Villa d’Este. Poslužio je kao desert za ono što dolazi. Na tržištu će se naći sledeće godine, vraćajući u život oznaku „8“ i najavljujući značajnu modelnu ofanzivu.

Što se samog dizajna koncepta tiče, on iskače iz aktuelne BMW-ove game, ali za očekivati je da serijska verzija ipak bude nešto blaža. Masivna maska hladnjaka sigurno neće biti ovako naglašena, a laserski farovi bi mogli da budu nešto manje futuristički.

Automobil počiva na velikim točkovima od 21 cola, dok je boja posebna – „Barcelona Grey Liquid“. Sa masivnim usisnim otvorima za vazduh u odbojnicima i prednjim krilima, kupe sjedinjuje luksuz i sportsku pojavu, što se i očekuje od jednog BMW-a.

Zadnja svetla su tanka i elegantna i pružaju se od boka do ispod zadnjeg spojlera. Primetno je i odsustvo ručki vrata, često tipična osobina za automobilske koncepte.

Sportsko-luksuzna tema se nastavlja i u kabinskom prostoru zahvaljujući sedištima presvučenim kožom sa školjkom od ugljeničnih vlakana. Fina Merino koža dolazi u „Dark Brown“ i „Fjord White“ finišima, koji se lepo uklapaju u ručno polirane akcente od aluminijuma i ugljeničnih vlakana. Swarovski staklo na iDrive kontroleru dodatno pojačava utisak prestiža.

Detalji u vezi sa pogonom nisu objavljeni, ali ne treba sumnjati da će serija 8 biti pogonjena najboljim što BMW poseduje.

 

 

(228)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments