1. Home
  2. Video
  3. Jaguar I-Pace na stazi u Monaku (video)
Jaguar I-Pace na stazi u Monaku (video)
0

Jaguar I-Pace na stazi u Monaku (video)

100
0
Podelite sa prijateljima:

Serijski Jaguar I-Pace ostaje veran konceptu.

Električni krosover britanske marke će zvanično biti predstavljen za koji mesec, ali je prototip, vrlo blizak serijskom modelu, primećen na ulicama Monaka, i to bez kamuflaže. Očigledno je sniman prvi promotivni video klip.

Što se stajlinga tiče, bez obzira što snimak nije najboljeg kvaliteta, može se primetiti da će serijski model zadržati većinu stvari koje su krasile koncept. Zapravo, vozilo izgleda identično kao ono izloženo na štandu Salona automobila u Los Anđelesu 2016.

Jaguar je već najavio da će I-Pace krasiti potentan baterijski paket od 90 kWh za autonomiju od preko 500 kilometara po „optimističkom“ NEDC ciklusu. Po realnijoj, EPA proceni, elektro krosover će između dva punjenja moći da pređe oko 350 kilometara. Oni koji budu u žurbi, moći će za 90 minuta da napune 80 odsto baterije preko DC punjača od 50 kW.

Naravno, pogon je na sve točkove, sa po jednim motorom na svakoj osovini. U totalu, isporučivaće 300 kW (408 ks) i 700 Nm maksimalnog obrtnog momenta Za sprint do stotke će mu biti dovoljne samo 4 sekunde.

Ostaje nam da sačekamo IAA u Frankfurtu i upoznamo se uživo sa Jaguarovim električnim krosoverom, čija proizvodnja počinje početkom sledeće godine u Magna Steyr fabrici u Austriji.

 

(100)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments