1. Home
  2. Vesti
  3. BMW i8 Spyder špijuniran
BMW i8 Spyder špijuniran
0

BMW i8 Spyder špijuniran

155
0
Podelite sa prijateljima:

BMW je više puta potvrdio roudster verziju svog „plug-in“ hibridnog sportiste. Novajlija će biti lansiran sledeće godine.

i8 Concept Spyder je predstavljen pre nešto više od pet godina, ali neće biti spreman do 2018., kada će na asfalt konačno stupiti serijska verizja. To je oko četiri godine nakon lansiranja kupea. Dva prototipa su uhvaćena u objektiv špijunskog fotoaparata.

BMW je bio veoma velikodušan kada je kamuflaža u pitanju, ali bez obzira na to, ali se ključne stvari ipak daju primetiti. Kada pričamo o krovu, čini se da vidimo jednostavno platneno rešenje, mada se stvari mogu promeniti kada je reč o serijskom modelu. Ne bi bilo iznenađenje da i8 Spyder bude dostupan sa čvrstim krovom, verovatno od ugljeničnih vlakana.

Prebacivanje na odvajajući krovni panel će uvesti i druge promene na karoseriji, tako da će zadnji deo imati dve „grbe“, redizajnirane u odnosu na spomenuti koncept i i8 Vision Future Interaction koncept. U igri će biti i dodatne manje izmene.

Čak, temeljnije modifikacije se mogu očekivati ispod „avandardnog lima“, jer i8 Spyder bi trebalo da bude baziran na restilizovanoj verziji kupea, koja će po planu raspolagati s više snage. Glasine kažu da se radi o 375 ks. Veće pakovanje baterija bi takođe moglo da poveća autonomiju i učini i8 boljim kompanjonom za duža putovanja.

Mada je BMW pojasnio da će i8 Spyder krenuti u prodaju 2018., mogli bismo automobil da vidimo u serijskom izdanju pre kraja godine. Što se osveženog kupea tiče, on će verovatno ugledati svetlost dana kada javnost bude upoznata sa modelom „vetar u kosi“.

(155)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments