1. Home
  2. Vesti
  3. Nova Opel X-gama
Nova Opel X-gama
0

Nova Opel X-gama

211
0
Podelite sa prijateljima:

Opel Mokka X, Opel Crossland X i Opel Grandland X – to su tri člana nove Opel familije modernih SUV i krosover modela.

Crossland X i Grandland X, noviteti sa istinskim X faktorom, su Opelov odgovor na ekspanziju u SUV segmentu. Kad budu stigli na tržište u narednim mesecima, očekuje se da značajno doprinesu rastu i jačanju brenda. Opelovi X modeli su dizajnirani po svačijem ukusu i za svaku individualnu potrebu. Jedan od bestselera i trendsetera u klasi malih SUV modela je već dobro poznati i dokazani model Mokka X. Pored njega, novi Opel Crossland X i njegov veći brat Opel Grandland X će dodatno doprineti Opel ofanzivi “7 u 17”, što znači sedam novih modela tokom ove godine.

Gama X modela ima veoma značajnu ulogu zahvaljujući njihovom atletskom dizajnu i SUV kvalitetima. U svakom slučaju, svaki član X porodice je specifičan i obraća se svojoj publici, kako objašnjava Mark Adams, podpredsednik Opelovog dizajna.

 

(211)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments