1. Home
  2. Vesti
  3. Karl Luis, Kevin Hart, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio i Nike
Karl Luis, Kevin Hart, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio i Nike
0

Karl Luis, Kevin Hart, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio i Nike

220
0
Podelite sa prijateljima:

Kompanija NIKE organizovala je “Breaking2 Together” događaj u Milanu, sa preko 330 trkača koji su zajednički pokušali da sruše 2-satni rekord u maratonskoj trci.

Za potrebe ovog događaja, trg Duomo pretvoren je u trkačku stazu a događaj je privukao i veliko interesovanje  publike, kao i poznatih ličnosti koje su bodrile učesnike. Među njima su bili svetski poznat glumac Kevin Hart, i osnivač pokreta #runwithhart 6, kao i Karl Luis, nezaboravni američki atletičar, ponat i kao “sin vetra”, koji se smatra i jednim od najboljih sportista svih vremena.

Brzinski izazov nije mogao proći bez modela Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Ovaj novi Alfa Romeo na najbolji način oličava izraz „La Meccanica delle Emozioni“ („Mehanika emocija“), i izveden je sa potpuno aluminijumskim 2.9 BiTurbo benzinskim motorom sa 510 ks, koji garantuje vrhunske performanse: najveću brzinu od 307 km/h, ubrzanje od 0 do 100 km/h za svega 3,9 sekundi i najveći obrtni moment od 600 Nm pri 2.500 ob/min.

Susret dve zvezde brzine, Karla Luisa i modela Giulia Quadrifoglio, dostigao je vrhunac kada je na trgu Duomo predstavljen crveni automobil, koji je postavio rekord u trkama u svojoj klasi u septembru 2016. godine, na legendarnoj stazi Nirburgring: 7 minuta i 32 sekunde. Ovaj rekord je sada smelo istaknut na haubi automobila, zajedno sa siluetom „Prstena“ i potpisima vozača Fabija Franće i osoblja koje se nalazi u pozadini uspeha izvrsnog Alfa Romeo modela. Ova specijalna verzija modela Giulia Quadrifoglio uskoro će se pridružiti eksponatima fantastične zbirke Alfa Romeo muzeja “La macchina del tempo”. Trka sa vetrom i dalje traje: Alfa Romeo izazov se nastavlja.

(220)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments