1. Home
  2. Vesti
  3. Harley-Davidson planira elektrifikovane modele
Harley-Davidson planira elektrifikovane modele
0

Harley-Davidson planira elektrifikovane modele

180
0
Podelite sa prijateljima:

Za sada, detalji su siromašni.

Harley-Davidson namerava da lansira 100 novih modela motocikala tokom sledeće decenije. Međutim, stvar je u tome što će u igri biti i elektrifikovani dvotočkaši. Zaista, povezati Harley-Davidson i električnu struju… teško, ali interesantno.

Nažalost, nema bližih detalja o kakvim modelima bi moglo da bude reč. Ipak, Project LiveWire (predstavljen pre par godina u saradnji sa Avengers filmom) je naišao na veoma dobar prijem, tako da je dotični električni motocikl premešten u odeljenje istraživanja i razvoja da bi eventualno bio lansiran kao serijski model.

Važnu oblast razvoja iz perspektive kompanije predstavlja pronalaženje odgovarajuće zvuka za električne modele.

Potpredsednik Harley-Davidson muzeja u Milvokiju i praunuk osnivača kompanije, Vilijama A. Dejvidsona, Bil Dejvidson, je u Sidneju na proslavi 100. rođendana marke potvrdio da je projekat električnih motocikala deo plana.

„Mi smo zapravo predstavili prototip električnog Livewire pre par godina, a on je još uvek živ i zdrav. Ne znamo kada ćemo ga plasirati na tržište, ali napredujemo dobro po tom pitanju i samo je pitanje vremena kada će se pojaviti“, rekao je on.

Mada je logično da Harley razvije portfolio električnih modela, ne samo jedan, Dejvidson je rekao da „trenutno ne može o tome da govori“.

 

 

(180)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments