1. Home
  2. Vesti
  3. 750.000 Opel Corsi aktuelne generacije plasirano na tržište
750.000 Opel Corsi aktuelne generacije plasirano na tržište
0

750.000 Opel Corsi aktuelne generacije plasirano na tržište

167
0
Podelite sa prijateljima:

Dinamična, praktična, stilski izražajna: Peta generacija Corse je ponovo preuzela ulogu bestselera. Opel je upravo primio 750.000. porudžbinu za svoj aktuelni model iz B segmenta, počev od tržišnog lansiranja krajem 2014. Moderni univerzalac je na taj način nastavio uspešnu priču koju je započela prva Corsa, 1982. godine. Do danas, više od 13 miliona Opelovog predstavnika je proizvedeno računajući dosadašnje generacije.

„Corsa je jedan od naših najvažnijih modela u Evropi i na nju se odnosi oko četvrtina ukupne Opelove prodaje. U zavisnosti od verzije, to je savršen automobil za samce i parove, ali i za porodice“, rekao je Peter Kispert (Peter Küspert), potredsednik prodaje i postprodaje Opel/Vauxhalla.

Corsa ne samo što je osvojila srca kupaca, već je tokom godina sakupila brojna priznanja, uključujući i nedavnu titulu za „Mali automobil godine 2016.“ u Irskoj, zvanje „Ekološkog automobila 2016.“ u Letoniji, „Najracionalniju automobilsku kupovinu 2015.“  i titulu „Šampiona vrednosti 2015.“ u Nemačkoj, kao i AUTOBEST priznanje za najbolji automobil u Evropi u smislu „uloženo-dobijeno“ 2015. Sve ovo pokazuje da je Opel Corsa prava Evropljanka. Postoje dobri razlozi za ovakav uspeh: Corsa sjedinjuje prijatnu, modernu atmosferu i zabavu u vožnji sa vrhunskim tehnologijama iz viših automobilskih klasa.

(167)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments