1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Mercedes GLE dobio „nebeski“ enterijer
Mercedes GLE dobio „nebeski“ enterijer
0

Mercedes GLE dobio „nebeski“ enterijer

559
0
Podelite sa prijateljima:

Realno pitanje je koliko dugo se ovakav enterijer može držati čistim?

Topcar je ponovo revidirao enterijer Mercedes-Benza GLE, a najnovija verzija je mnogo svedenija od prethodnog crvenog izdanja koje gotovo bukvalno „bode“ oči. Nova monohromatsko bela kabina izgleda vanvremenski ali čini se da je pravi „lepak“ za sve vidove prljavštine. Zamišljamo decu koja se redovno voze do škole ili ljubimce koji uživaju u vožnji…

Bela koža je prisutna svuda, uključujući armaturnu tablu, sedišta, panele vrata, krov, pa čak i patosnice. Tu i tamo može da se primeti neka druga nijansa. Recimo, laka ružičasta senka koja oplemenjuje izgled sedišta.

Drvo boje slonovače je takođe prisutno, dok su kontrole info-zabavnog sistema, HVAC i još neke komponente crne, što daje neophodan kontrast da se razbije sveopšte belilo.

 

(559)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments