1. Home
  2. Vesti
  3. Lancia od sada samo u Italiji
Lancia od sada samo u Italiji
0

Lancia od sada samo u Italiji

310
0
Podelite sa prijateljima:

Ako ćemo da posmatramo stvar iz jednog ugla, ona može biti pozitivna: imamo još jedan razlog za odlazak u Italiju.

Bilo je samo pitanje vremena kada će se to desiti. Naime, Lancia više ne prodaje svoja vozila van domaćeg tržišta. Nema još uvek oficijelnog saopštenja iz kompanije, ali ugašene su internet stranice marke u nekoliko evropskih zemalja.

 

Ko je zainteresovan za čuvenu italijansku marku, FCA će ga ljubazno uputiti na ostale brendove poput Fiata, Alfe Romeo i Jeepa. Na manjim tržištima kao što je naše, Lancia nema oficijelnu internet prezentaciju.

Nekada slavna marka sada prodaje samo jedan model – Ypsilon baziran na Fiatu 500, koji je promovisan kao „modni gradski automobil“. Delta, Thema i Voyager su „giljotinirani“ 2014. i 2015., nakon čega je Fiat odlučio da Lanciju reorganizuje kao čisto italijanski brend.

Naravno, svima će nam nedostajati stara Lancia i modeli poput Delte Integrale, Stratosa ,Kappe, Theme itd.

Zbogom Lancia.

 

(310)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments