1. Home
  2. Vesti
  3. BMW M2 – prve slike restilizovanog modela
BMW M2 – prve slike restilizovanog modela
0

BMW M2 – prve slike restilizovanog modela

183
0
Podelite sa prijateljima:

„Iz neba pa u rebra“ na internetu se pojavio par slika BMW-a M2 za 2018. Renderi su objavljeni na iPad izdanju kompanije na belgijskoj internet stranici. Kao što je bio slučaj sa većim „bratom“, M4 kupom, najmoćnija među „dvojkama“ takođe prolazi kroz neznatne kozmetičke promene.

Na prvi pogled, sve izgleda isto,međutim kada se pažljivije obrati pažnja, vidi se da su LED adaptivni farovi modifikovani, tako da su „anđeoske oči“ dobile „uglovaniju“konfiguraciju umesto tradicionalne cirkularne.

Zadnji deo automobila je izmenjen u sličnom stilu, sa diskretnom restilizacijom zadnje signalne grupe.

Slike enterijera još uvek nisu dostupne, ali najveća i verovatno jedina promena će biti uvođenje nove verzije BMW-ovog iDrive info-zabavnog sistema.

Kada je reč o onom najzanimljivijem, što se nalazi ispod haube, tu je i dalje 3,0-litarski redni šestocilindraš sa 370 ks i 465 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Do „stotke“ će ubrzavati za 4,3 sekunde, dok je maksimalna brzina 250 km/h.

Za bilo šta više od ovoga, moraćemo da sačekamo sledeću godinu, kada bi trebalo da bude lansiran M2 CS sa više snage i manjom masom, u stilu M4 CS.

 

(183)

Podelite sa prijateljima:
tags:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments