1. Home
  2. Vesti
  3. BMW 760Li ide u servis zbog problema sa hlađenjem ulja
BMW 760Li ide u servis zbog problema sa hlađenjem ulja
0

BMW 760Li ide u servis zbog problema sa hlađenjem ulja

177
0
Podelite sa prijateljima:

Doduše, samo 97 primeraka je pogođeno ovim problemom.

Najskuplji serijski BMW, M760Li xDrive, moraće da poseti servisere bavarske marke u SAD. Šta to „ne štima“ sa moćnim V12, koji u ovom automobilu košta 153.800 dolara.

Po Nacionalnoj akademiji za bezbednost u saobraćaju (NHTSA), „okvirno 97 modela bi moglo da bude opremljeno nekorektno proizvedenim rashladnim instalacijama za motorno ulje.

Primerci pogođeni ovim problemom su proizvedeni između 10. maja prošle godine i 23. marta ove godine.

(177)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments