1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Porsche Panamera Techart GrandGT (Galerija)
Porsche Panamera Techart GrandGT (Galerija)

Porsche Panamera Techart GrandGT (Galerija)

279
0
Podelite sa prijateljima:

Techartova verzija Porsche Panamere estetski pravi značajnu razliku.

Ljubitelji Porschea mogu da dobiju Panameru sa 680 konja i 850 Nm iz Turbo S E-Hybrid postavke. Međutim, mnogi zameraju što perjanica ne izgleda dovoljno „različito“. Techart se pobrinuo da to ispravi, darujući Panameri GrandGT aero paket. Nove komponente u velikoj meri idejno potiču sa 911 GT3.

Supersedan je i širi, i to 50 milimetara napred i 80 milimetara nazad. Nabildovani lukovi točkova su obezbedili mesta za točkove od 22 cola, sa gumama dimenzija 285/30 napred i 335/25 nazad.  Veći zadnji difuzor sa akcentima od ugljeničnih vlakana daje dodatni karakte zadnjem delu, kao i fiksni zadnji spojler na poklopcu prtljažnika.

Po želji, Techart može da modifikuje i enterijer Panamera. Za ovu konkretno su eksploatisani narandžasti akcenti, koji su boju kočionih čeljusti doneli u kabinski prostor. Nov je i volan, nešto manjih dimenzija u odnosu na standardni.

GrandGT aero paket se može primeniti na kompletnu proizvodnu liniju Panamere, od osnovnog modela do Turbo S E-Hybrid perjanice. Ipak, da bi ovako nešto imalo smisla, definitivno se mora poraditi na dodatnim „konjima“.

 

 

(279)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments