1. Home
  2. Vesti
  3. Deca zaposlenih u kompaniji FCA Srbija na terenu sa fudbalerima Juventusa
Deca zaposlenih u kompaniji  FCA Srbija na terenu sa fudbalerima Juventusa
1

Deca zaposlenih u kompaniji FCA Srbija na terenu sa fudbalerima Juventusa

159
1
Podelite sa prijateljima:

Pobednici internog kviza FCA Srbija sa svojom decom proveli nezaboravan dan na stadionu Juventusa

Troje dece zaposlenih u FCA Srbija u Kragujevcu, čiji su roditelji pobednici internog kviza, bili su deo svetskog fudbalskog spektakla. Doživljaj za pamćenje je upravo i bio izlazak na teren sa fudbalerima Juventusa, pre početka same utakmice Juventus – Chievo, koja se održala u subotu, 08. aprila u Torinu.

Deca su prisustvovala utakmici u pratnji svojih roditelja, Igora Jakovljevića, radnika pogona Montaže i Vladimira Stolovića, radnika pogona Preseraja. Igor je poveo kćerku Anu i sina Ognjena, koji su imali prilike da izađu na teren. Vladimir je poveo sina Vuka, koji je takođe imao čast da sa igračima izađe na teren, a kao pratilac išla je i Vladimirova kćerka Nađa.

„Na mene je poseban utisak ostavila savršena organizacija utakmice i pratećih aktivnosti, kao i ceo spektakl na stadionu, i tek posle par dana, kad su mi se slegli utisci, shvatio sam kakvom neverovatnom događaju smo prisustvovali. Ovo je nezaboravno iskustvo za ceo život, za mene i za decu“, rekao je Igor Jakovljević.

„Bili smo u povlašćenom položaju specijalnog gosta, imali smo mogućnost da se na istom terenu  nađemo sa  Bufonom i Higuainom… Vratili smo se sa puta puni utisaka, pomešanih osećanja koje su nam grad Torino i Juventus pružili. Sreli smo se i sa kolegama sa kojima smo imali prilike da radimo u Srbiji, što je upotpunilo ovaj vikend“, rekao je Vladimir Stolović.

Na kviz takmičenju, koje je kompanija FCA Srbija prvi put organizovala za svoje zaposlene, pod nazivom „Deca na terenu sa Juventusom“, u trci za nagradu, učestvovali su zaposleni iz svih sektora odgovarajući na pitanja iz različitih oblasti koje se tiču kompanije FCA i njenih brendova, fudbalskog kluba Juventus i grada Torino.

Kompanija FCA Srbija, svake godine, organizuje brojne inicijative u kojima učestvuju zaposleni i njihove porodice, od društveno odgovornih, preko edukativnih do nagradnih i takmičarskih. Inače, FCA Grupacija, kroz svoj brend Jeep, generalni je sponzor italijanskog fudbalskog kluba Juventus.

(159)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
zvezdan

Kako mene raduju ovakve vesti, mala investicija a toliko radosti za decu:)