1. Home
  2. Vesti
  3. Kompanija FCA Srbija imenovala novog komercijalnog direktora
Kompanija FCA Srbija imenovala novog komercijalnog direktora
0

Kompanija FCA Srbija imenovala novog komercijalnog direktora

377
0
Podelite sa prijateljima:

FCA Srbija imenovala je novog komercijalnog direktora u cilju osnaživanja lokalnog menadžment tima

Kompanija FCA Srbija od danas ima novog Komercijalnog direktora. G. Igor Ševo imenovan je za ovu poziciju nakon sedam godina rada u FCA Grupaciji. Pojačanje menadžmenta iz redova lokalnog tima, za kompaniju FCA Srbija, je priznanje, jer kao poželjan poslodavac, kompanija kontinuirano investira u znanje, veštine i napredak svojih zaposlenih. Igor je u okviru FCA Grupacije imao prilike da stekne međunarodno iskustvo u menadžmentu, koje će biti veoma korisno za dalji razvoj automobilskog tržišta u Srbiji.

Igor Ševo priključio se FCA Grupaciji 2010. godine.

Godinu dana proveo je na poziciji Menadžera flotne prodaje, od 2011. do 2012. bio je Produkt menadžer svih FCA brendova, a u periodu od 2012. do 2014. na poziciji Regionalnog menadžera prodaje svih FCA brendova, odnosno Country menadžer za laka komercijalna vozila (LCV). Međunarodno menadžersko iskustvo stiče od 2014. kada zauzima poziciju Produkt marketing menadžera za model DUCATO, region EMEA, u sedištu FCA Grupacije u Torinu. Početkom 2017. godine, vraća se u Srbiju na poziciju Komercijalnog direktora.

Profesionalno iskustvo započeo je u kompaniji Delta Automoto, tadašnjem zastupniku brendova FIAT, Alfa Romeo, Lancia, na pozicijama Prodavca i Asistenta brend menadžera.

Igor poseduje decenijsko iskustvo u automobilskoj industriji, u različitim oblastima od prodaje do marketinga. Diplomirao je na američkom Univerzitetu Missouri State – International Business Administration. Ima 36 godina, oženjen je i otac jednog deteta.

(377)

Podelite sa prijateljima:
tags:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments