1. Home
  2. Vesti
  3. FCA Srbija proglasila pobednike kviza „Autić pitalica“
FCA Srbija proglasila pobednike kviza „Autić pitalica“
0

FCA Srbija proglasila pobednike kviza „Autić pitalica“

118
0
Podelite sa prijateljima:

Kompanija FCA Srbija uručila nagrade mališanima čiji su odgovori pobrali najviše simpatija

Kompanija FCA Srbija je prvi put na 53. Međunarodnom salonu automobila u Hali 4 Beogradskog sajma organizovala kutak za najmlađe posetioce, na kojem su brojni mališani sa svojim roditeljima kroz zabavu učili o bezbednosti u saobraćaju i učestvovali u nagradnom kvizu.

Dečiji osmesi, radost i kreativnost obeležili su kutak „Autić“ na Fiat štandu. Mališani su se družili, crtali i davali više nego zanimljive odgovore na pitanja na temu bezbednosti u saobraćaju i zdravog života u kvizu „Autić pitalica“, koji je bio namenjen deci uzrasta od 4 do 7 godina, a glasanje se vršilo isključivo digitalnim putem i to na Youtube kanalu FCA Serbia.

Nagrade je mališanima svečano uručio naš poznati glumac, Svetislav Goncić, koji je ujedno bio i domaćin na ovom događaju. Trećeplasirani Matija Božović, osvojio je maketu modela Fiata 500L, drugoplasirana Dunja Prodanović, osvojila je ranac za vrtić, a prvoplasirani Lazar Bošković, osvojio je brendirani Fiat bicikl.

Nagradni kviz podržali su brendovi Bambi, Moja Kravica, Aqua Viva i predstavnici emisije Mali Dnevnik.

Podsećanja radi, kompanija FCA Srbija je u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja sprovela, u sklopu svojih društveno odgovornih aktivnovosti, veliku nacionalnu kampanju Smart Kid, posvećenu bezbednosti dece u saobraćaju.

(118)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments