1. Home
  2. Vesti
  3. Lamborghini donirao još jedan Huracan italijanskoj policiji
Lamborghini donirao još jedan Huracan italijanskoj policiji
1

Lamborghini donirao još jedan Huracan italijanskoj policiji

122
1
Podelite sa prijateljima:

Plavo beli Lamborghini Huracan za zadatak ima da transportuje organe za transplantaciju, a radno mesto vozača, mada stresno, sigurno je veoma uzbudljivo.

Italijanska policija je od proizvođača iz Santa Agate Bolonjeze već dobila jedan primerak Huracana, ovo je drugi, tako da će patrola na autostradi iskoristiti brzinske sposobnosti Lamba za hitne situacije poput prve pomoći i transporta organa. Po italijanskoj policiji, Huracan će izvršavati i uobičajene operacije.

Obuven u P Zero Pirelli pneumatike, moćni „policajac“ na četiri točka raspolaže sa 610 ks iz 5,2-litarskog V10. Pogon je naravno na sve točkove.

Lamborghini ima tradiciju doniranja svojih modela italijanskoj policiji. Kompanija je donirala Huracan policiji u Rimu 2015. Pre toga, snagama reda i mira je 2008. poklonjen Gallardo, koji je zamenio dva primerka istog modela.

(122)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Dodvoravanja vlastima, bogataš bogatašu donirao (odbija mu se to od poreza na kraju godine garant) a neće sirotinji ….evo, kako se mene ne sjete da doniraju jedan lambac, evo ne znam.