1. Home
  2. Vesti
  3. Tyre Challenge – prvo nacionalno takmičenje
Tyre Challenge – prvo nacionalno takmičenje
0

Tyre Challenge – prvo nacionalno takmičenje

211
0
Podelite sa prijateljima:

Srbija dobija prvo nacionalno takmičenje u brzoj zameni točkova pod nazivom „Tyre Challenge“, koje će se održati u sklopu ovogodišnjeg Međunarodnog sajma automobila, 30. marta 2017. godine, sa početkom u 14:00 časova.

Biće ovo prilika za sve domaće učesnike da odmere svoje snage u svetu popularnim takmičenjima u brzoj zameni guma, dok će se najbolji boriti za veoma vredne nagrade. Takmičenje nema za cilj samo da prikaže nečiju veštinu i zabavni karakter, jer će u susret letnjoj sezoni i novom režimu na putevima svi posetioci biti u prilici da čuju i vredne informacije o značaju guma za bezbedan saobraćaj, generalnu tehničku ispravnost vozila, kao i savete kako da se predupredi i postigne bezbedna vožnja.

Šampion takmičenja je u mogućnosti da osvoji najvredniju nagradu – set novih auto guma po izboru! Čak 50 učesnika biće nagrađeno paketom auto opreme za prvu pomoć, a takmičare očekuju i druge vredne nagrade.

Pored takmičarskog dela, događaj će biti propraćen zabavnim programom. Organizator prvog srpskog „Tyre Challenge“ događaja je tim autogume.rs, uz podršku beogradskog Sajma automobila i niza drugih partnera. „Tyre Challenge“ je deo internacionalnih takmičenja, koja se istovremeno održavaju u Sloveniji, Hrvatskoj, Rumuniji i Austriji.

Više informacija o događaju, kao i nalog za prijave takmičara, mogu se pronaći na web stranici: http://www.tyrechallenge.com/rs/.

(211)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments