1. Home
  2. Vesti
  3. Nissan GT-R Track Edition
Nissan GT-R Track Edition
0

Nissan GT-R Track Edition

157
0
Podelite sa prijateljima:

Između osnovne Touring verzije i naoštrenog Nismo izdanja, „uglavio“ se Track Edition, koji će debitovati zvanično sledećeg meseca na Salonu automobila u Njujorku. Za dodatnih 18.000 dolara, dobijaju se komponente poput Nismo prednjih krila, 20-inčnih kovanih aluminijumskih naplataka, zadnjeg spojlera od ugljeničnih vlakana i Nismo podešenog ogibljenja.

Kao šlag na tortu dolazi posebna crveno-crna tema unutar kabine kojom dominiraju sportska Recaro sedišta. Baziran na restilizovanom GT-R-u, Track Edition poseduje obimnu listu standardne opreme uključujući osmoinčni ekran osetljiv na dodir unapređenog info-zabavnog sistema. Zadnja kamera se podrazumeva a audio sistem dolazi iz firme Bose. Izduv je titanijumski.

Nissan GT-R Track Edition koristi 3,8-litarski V6 biturbo sa specifikacijama Touring modela. To podrazumeva 565 ks i 635 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Menjač je sekvencijalni šestostepeni sa dvostrukom spojnicom.

(157)

Podelite sa prijateljima:
tags:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments