1. Home
  2. Vesti
  3. Poslednji poziv vozačima Adriatic regije
Poslednji poziv vozačima Adriatic regije
2

Poslednji poziv vozačima Adriatic regije

258
2
Podelite sa prijateljima:

Nekako neosetno smo iz ledenog doba skliznuli u proleće. Temperature vazduha u celom regionu su u stabilnom porastu, a prema istorijskim podacima u zadnjih nekoliko hiljada godina, zima se u ove krajeve neće vraćati duže od pola godine.
Momenat je da zimske gume, koje su se nekoliko poslednjih meseci, kotrljale po balkanskim i evropskim drumovima, dislocirate sa donjih uglova vaših vozila, a na isto mesto pozicionirate letnje varijante istih. Pneumatike na felnama čuvajte u vertikali (kao i ćerke), dok one koji su sami – lagerujte u horizontali.

Čak su i zimski centri pod visokim temperaturama i osekom snežnog pokrivača, pa vam i u slučaju poseta istim, neće trebati zimske gume.
Za najbolji podsetnik za zamene sezonskih pneumatika predlažemo praćenje Auto Republike, ili lokacije zimske obuće u vašem domu, prema sledećem rasporedu:
– U cipelarniku – zimske gume na autu,
– U podrumu – letnje gume na autu.
Sledeći ova uputstva, putovaćete bezbednije (kraći zaustavni putevi, bolje ležanje na putu), ostvarićete nižu potrošnju i produžićete vek vansezonskih pneumatika.

Srećan put želi vam Auto Republika

(258)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Uh, kad je ova vest bila …
Da li je neko tada pomišljao da će da se u auto industriji u međuvremenu desi ovakva EV revolucija.
😀

BojanNeki

Osim mene? Ne znam. 😀